Biltosser

Trine siger tit: “Mine drenge er biltosser”

Min far sagde da jeg var dreng: “Mads er glad, hvis bare det siger brum.”

Tjae, der er jo nok noget om det, når man oven i købet lokker hele familien med til at køre jorden rundt i en lastbil.

Hele vores tur bliver/er planlagt efter ønsker fra os alle, nogen gange fra en enkelts ønske, andre gange fra flere, eller alle. Sixth floor museum i Dallas (hvorfra Kennedy blev skudt) havde alles interesse.

Vi er så heldige at have mine forældre med på den sydlige krydsning af USA, og derfor også i Dallas.

I Dallas ligger Gas Monkey Garage, hvis du ikke ved hvad det er så stop med at læs 😉 Nej, okay det er et tv-show, hvor de bygger fede biler.

Jeg havde med fuld opbakning fra Anton, Emil og min far, (trods Trine og pigernes himmelvendte øjne) trumfet et holdt ved GMG igennem.

Trine spurgte: “Hvad vil du se?” og “Kan man overhovedet komme ind?”. Sandheden er, at der en merchandise butik med livebilleder fra de igangværende optagelse, thats it, men bare det at holde der, tage et billede og købe en t-shirt, ville være fint for mig og drengene.

Efter at have set et X på vejen, der hvor Kennedy blev skudt, kørte vi ud til et lidt snusket sted, hvor GMG ligger. Lidt skuffede over det faktisk så lukket ud, listede vi ind i butikken for at købe t-shirten. Anton fik hurtigt nok og gik ud, da vi kigger ud til ham, ser vi at han taler med nogen. Det gør Anton tit, og der er mange, som er interesserede i lastbilen og vores tur.

Da jeg kommer ud går det op for mig, at dem Anton taler med (og som han nu også har givet et klistermærke) faktisk er nogle af dem man ser i showet. Temmelig starstruck kommer jeg hen og får hilst, og rettet lidt på de værste af Antons røverhistorier 😉 Jeg tænker det er fedt de kommer ud for at se min bil, men min far som ikke kender showet, og som derfor ikke er imponeret spørger, sådan lidt henkastet, om de ikke giver en tur. “Et øjeblik, vi tjekker lige om der er optagelser” efterfulgt af: “Kom bare ind, Chris viser jer rundt”, what!! En time senere har vi set alt, også det man ikke ser på tv og hørt en ombygget scout med en afsindig motor af blive fyret af.

Senere finder vi ud af, at vi er kommet på deres instagram story som selvfølgelig er blevet set af os hundredevis af gange.

Min far, der er dagens mand i skysovs, formår også lige på vej ud og tiltuske sig en håndfuld energidrik.

Da vi alle sidder i bilen på vej til vores overnatning, spørger min far så lige: “Hvem vil have et klistermærke?”. “Hmm, farfar hvor har du det fra?”, “De lå inde på disken i butikken” købte du det? “Nej var det ikke gratis?”. “Nej det kostede 5 dollars!!”. Men det ødelagde ikke dagen 🙂

/Mads

Skriv et svar